CONTACT

www.psdromania.md

16 Responses to CONTACT

 1. dan brudascu says:

  va deranjeaza daca public acest material in numarul 100 al revistei de literatura, cultura si arta Cetatea culturala, varianta on line, ce apare la Cluj-Napoca?
  Dr. Dan BRUDASCU, redactor sef

 2. lucatudor says:

  Buna ziua,

  Ma numesc Luca Tudor, născut la data de 15.11.1984 în satul Şerpeni r.Anenii Noi Republica Moldova, fiul lui Vladimir, sunt etnic român originar din Republica Moldova, şi mă adresez Dvs.în calitate de Preşedinte al PSD România din Republica Moldova, dar şi ca potenţial alegător, mai ales avînd în vedere şi faptul că sunteţi membru al partidului la guvernare şi deci sper că aş putea conta pe ajutorul Dvs.în relaţiile cu administraţia publică din România !!

  Menţionez c-am depus cererea de redobândire a cetăţeniei române în temeiul art.11 din Legea nr.21/1991fiind înregistrată sub dosarul nr.149804/rd/2010. Ulterior cererea de cetăţenie a fost aprobată şi emis ordinul de acordare a cetăţeniei române a Preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie nr.1131/P/18.11.2011, nefiind comunicat însă reclamantului prin scrisoare recomandată, ci am aflat de existenţa acestuia ca urmare a plîngerii adresate Avocatului Poporului.

  Menţionez repetat că dosarul de cetăţenie a fost depus la misiunea diplomatică din Republica Moldova, iar la momentul înregistrării nu mi-a fost comunicat un număr de dosar de cetăţenie, deoarece acesta urma să fie atribuit abia la momentul predării către Secretariatul tehnic al Comisiei pentru Cetăţenie din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie.

  Alertat de faptul că pe site-ul oficial al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, în ordinele de cetăţenie publicate figurau în diferite ordine persoane numite Luca Tudor, m-am adresat prin cerere scrisă A.N.C.-ului pentru a i se comunica dacă se referă la persoana reclamantului.

  Nu am primit răspunsul pînă în prezent.

  Ulterior, m-am adresat repetat A.N.C.-ului prin scrisoare recomandată prin care comunicam că nu cunosc informaţii despre dosarul de cetăţenie, însă observ ca figurând în diferite ordine de cetăţenie persoane purtînd numele meu, la care nu a primit răspuns.

  Ca urmare a circumstanţelor expuse, m-am adresat prin o cerere Avocatului Poporului, prin care am solicitat cercetarea situaţiei mele, pentru ca apoi să mi se comunice că de fapt instituţia pretinde că a comunicat 2 adrese către mine, pe care cu regret nu le-am receptat.

  Motivul cel mai probabil al nereceptării, îl intuiesc ca fiind cel că în localitatea de domiciliu figurează foarte multe persoane cu numele de Luca Tudor, fiind o localitate în care ponderea cea mai mare o are numele Luca şi Rusu, iar poştaşul cel mai probabil a livrat scrisorile altei persoane care nu şi-a dat interesul să le redirecţioneze la momentul descoperirii confuziei create, ca urmare nici pînă în ziua de azi nu mi s-a comunicat ordinul şi nu pot depune jurămîntul de credinţă, mai mult decît atît la a 2-a cerere am indicat o adresă din Bucureşti la care să mi se răspundă însă răspunsul a fost oricum direcţionat în Republica Moldova.

  Ca urmare, solicit respectuos ajutorul în obligarea Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie(cu sediul în mun.Bucureşti, sector 3, str.Smârdan nr.3, condusă de candidatul propus de USL – Gheorghe Emac) pentru prorogarea termenului de depunere a jurămîntului de credinţă faţă de Statul Român din considerentul că ratarea acestuia a fost cauzată de o serie de evenimente independente de voinţa petentului, cum a fost expus mai-sus; din aceleaşi raţiuni solicit respectuos comunicarea răspunsului la adresa de contact aleasă în România, în mun.Bucureşti str.Luncşoara nr.5 bl.75 sc.A ap.1 sector 2 cod poştal 021231 .
  Asemenea rog, în considerarea calităţii petiționarului de soț a unui cetățean român(astfel cum am probat instituţiei pîrîte), circumstanță incidentă sub prevederile art.6 alin.(4) lit.(a) din Convenția Europeană asupra Cetățeniei din 1997 ratificată de România, că urmează să se faciliteze redobândirea cetățeniei române de către petent prin soluţionarea operativă a demersului meu de prorogare a jurămîntului

  Vă mulţumesc pentru solicitudine,

  /Luca Tudor/

  • Stimate domnule Tudor Luca, vă mulțumesc pentru mesaj și pentru încrederea acordată. Am citit atent ceea ce mi-ați scris. Voi redirecționa mesajul dumneavoastră către autoritatea competentă, aducându-l la cunoștința factorilor decidenți, cu rugămintea de a fi soluționat în interesul dumneavoastră legitim. În eventualitatea în care considerați necesar să comunicați alte date sau detalii suplimentare privind cazul dumneavoastră, îmi puteți scrie pe adresa mea electronică. Vă mulțumesc încă o dată pentru încredere și vă urez toate cele bune!

 3. lucatudor says:

  vă mulţumesc pentru celeritatea cu care aţi răspuns la rugămintea mea, şi am să vă informez dacă am primit un răspuns de la ANC.
  Cît ds.candidatura Dvs. vă rog să primiţi sincerele mele felicitări şi urarea de bine !!!
  Doamne ajută !!

 4. ddd says:

  idite vi so svoei romaniei vvvvv….jjjjooopp… ili v Sibiri..

 5. lucatudor says:

  ddd cit de frustrat n-ai fi mai bine nu o arata in public ca arati ridicol

 6. lucatudor says:

  domnule alexeevimi cer scuze pentru domnul ddd care a replicat cu depasirea normelor bunului simt, va reafirm ca asigur că majoritatea moldovenilor nu gindesc ca acest domn

 7. Nicolae Vlasov says:

  privitor la modificarea legii cetateniei romane, consider ca nota informativa trebuie pornita de la izvorul cetateniei romane pentru basarabeni si anume de la Regulamentul Regal din data de 01.11.1923, potrivit căruia “supuşii fostului imperiu al Rusiei, stabiliţi pe teritoriul Basarabiei potrivit legilor ruse, care aveau domiciliul administrativ în Basarabia la data de 27.03.1918 sunt recunoscuţi ca având naţionalitate română de plin drept şi fără nicio formalitate”

 8. Nicolae Vlasov says:

  Acum am postat un mesaj privitor la nota informativa la modificarea legii cetateniei romane, ce nu i-a placut moderatorului

 9. Mihail Chiru says:

  Stimate domnule Victor Alexeev,

  Scopul acestui mesaj este de a va invita sa participati la Sondajul candidatilor la alegerile parlamentare din Romania (2012) care este parte a unui studiu comparativ international, The Comparative Candidate Survey (CCS), ce se desfasoara in treizeci de democratii.
  Contributia dumneavoastra este esentiala pentru succesul cercetarii dat fiind ca fiecare raspuns suplimentar imbunatateste validitatea studiului. Rezultatele studiului ne ajuta pe toti sa intelegem mai bine alegerile din Romania, eforturile candidatilor in campania electorala si au o certa valoare pentru public.
  Avem nevoie de o adresa de email a dumneavoastra pentru a va putea trimite invitatia catre chestionarul nostru online.
  Principalele teme incluse in chestionar se refera la selectia candidatilor, tehnicile de campanie utilizate de acestia precum si la atitudinile lor in privinta mecanismelor de reprezentare politica si a elaborarii si implementarii de politici publice.
  Exploram aceste teme printr-un set de întrebari a caror completare necesita aproximativ 20 de minute, iar in cele mai multe cazuri aveti de bifat un singur raspuns. Raspunsurile nu vor fi folosite individual ci analizate statistic şi folosite strict în scopuri de cercetare si cu respectarea celor mai stricte norme de confidentialitate.
  Candidaţii care participa la studiu beneficiaza de o mentiune vizibila in cadrul platformei noastre de analize si dezbateri politice:
  http://www.openpolitics.ro/noutati/cele-mai-citite/sondajul-candidatilor-la-alegerile-parlamentare-din-2012.html
  La sfarsitul studiului va vom trimite o sinteza a rezultatelor pe adresa dumneavoastră electronica.
  Va stam la dispozitie pentru a va oferi mai multe informatii sau eventuale lamuriri (telefon mobil: 0734619990, email: mihail.chiru@openpolitics.ro).

  Va multumim anticipat pentru atentia si timpul acordate.

  Cu deosebita consideratie,
  Marina Popescu
  Post-doctoral Fellow British Academy
  Essex University
  Director Openpolitics.ro

  Mihail Chiru
  Doctorand în stiinte politice
  Central European University Budapest
  Manager Openpolitics.ro

 10. va doresc succes in viitor !

 11. Petru says:

  Am privit confruntarea Dvs. cu Ciubasenco la “Realitatea ” TV. Un scor formidabil. L-ati snopit cu probe pe orice subiect abordat. Bravo, Victore. Nu am fost partas (de moment) reunirii cu Romania, acum cred ca e o idee buna. Daca intregirea tarii s-ar rezolva in mai putin de un an si ar pune capat jafurilor ce se comit pe mica pe ora in RM, lumea va merge sa voteze. Vom scapa nu numai de oligarhi, dar si de cleptocrati, de rusii spurcati.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: