IURIE LEANCĂ: SALUT ȘI SUSȚIN CANDIDATURA PREMIERULUI VICTOR PONTA. VICTORIE PENTRU VICTOR! PENTRU O ROMÂNIE PUTERNICĂ ȘI PROSPERĂ!

Leana-si-Ponta

Iurie LEANCĂ, PREMIER:

“Dragi prieteni, dragă Victor, vreau, în primul rând, să-ți urez și public La mulți ani! Și să-ți spun că cel mai frumos cadou pe care-l putem oferi, eu și cetățenii Republicii Moldova, este recunoștința pentru tot ce ai făcut pentru țara mea. Iar acest lucru îl facem din suflet și cu toată sinceritatea.

Dragi prieteni, am venit astăzi cu mare bucurie aici fiindcă mi-am dorit să fiu alături de Victor în unul dintre cele mai importante momente ale carierei lui, lansarea într-o campanie electorală la finalul căreia îl așteaptă ani de mare responsabilitate ca președinte al României.

De Victor Ponta mă leagă o prietenie frumoasă, construită pe încredere, viziuni comune și dorința de a face cât mai multe lucruri bune pentru țările noastre. Dincolo de prietenie însă, Victor Ponta este și un partener politic de încredere, un om care și-a respectat toate angajamentele pe care și le-a asumat în relația cu cetățenii Republicii Moldova.

Victor a demonstrat că atunci când ai voință, când ai priceperea necesară poți face lucruri mari într-o perioadă scurtă. Am reușit împreună să finalizăm gazoductul care leagă Republica Moldova de România, un proiect strategic în care Victor s-a implicat personal, nu a ținut cont de încercările unora de a-l descuraja și a mers până la capăt. Iar astăzi proiectul de interconexiune prinde contururi concrete. În doar un an de zile am lansat alte proiecte frumoase ce țin de modernizarea instituțiilor din Moldova. Suntem în situația în care tot ce am promis împreună cetățenilor a fost realizat. Câți politicieni ați văzut dumneavoastră să realizeze măcar o parte din ceea ce au promis?

Victor Ponta este un exemplu bun de politician modern, responsabil, european. Un om care se angajează în proiecte doar atunci când știe că le poate finaliza.

Și eu îi mulțumesc în numele cetățenilor Republicii Moldova, atât lui, cât și Cabinetului său de miniștri, dar și altor oameni politici din România pentru tot ce au făcut pentru țara mea. Și bineînțeles că vă mulțumesc dumneavoastră, dragi români, pentru acest ajutor dezinteresat și inestimabil, fiindcă, așa cum spune o vorbă veche românească, prietenul la nevoie se cunoaște. Iar Republica Moldova are nevoie acum, mai mult ca niciodată, de sprijinul prietenilor noștri, de sprijinul României.

Implicarea energică a lui Victor Ponta în toți acești ani în susținerea noastră este dovada cea mai clară că sunt aici pentru a susține un prieten bun al Republicii Moldova. Aduc un mesaj de sprijin pentru viitorul președinte al României, cel care a sprijinit Republica Moldova din funcția de prim-ministru și sunt convins convins că continua să ne sprijine pe parcursul nostru european, că va fi și pe viitor cel mai bun prieten al Chișinăului și din funcția de președinte al României.

Dragi prieteni, trăim cu toții vremuri istorice, vremuri extrem de dificile, cu amenințări și riscuri fără precedent. Și tocmai de aceea trebuie să învățăm din istoria noastră comună, trebuie să conștientizăm că împreună suntem puternici, chiar dacă destinul ne-a separat. Personal, cred cu tărie că soarta și voința noastră, a Republicii Moldova și a României, sunt strâns legate de proiectul european. În următorii ani țara mea urmează să facă pași decisivi spre aderarea la Uniunea Europeană, iar acești pași vor depinde într-o manieră substanțială de ajutorul pe care ni-l va acorda România. Și din acest motiv nu-mi este indiferent cine va conduce România în perioada următoare. În acest sens, noi, cei din Republica Moldova, ne legăm mari speranțe de viitorul președinte al României, Victor Ponta.

Dragi prieteni, împreună am parcurs o distanță extrem de însemnată înainte. Împreună, sunt convins, vom ajunge și la destinație. Împreună vom reuși să scriem istorie.

În numele multor prieteni din Republica Moldova salut și susțin candidatura lui Victor Ponta la alegerile prezidențiale și sper, de fapt, sunt convins că prima destinație externă pe care o veți avea, stimate domnule Ponta, în calitatea nouă de președinte al României va fi la Chișinău. ”Victorie pentru Victor! Pentru o Românie puternică și o Românie prosperă!”.

București, 20 septembrie 2014

Iurie Leancă lansare Victor Ponta

Iurie Leancă lansare Victor Ponta 1

Leanca Ponta

UNIRE lansare Ponta

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: