VOTUL UTIL. VOTEAZĂ CU FOLOS PENTRU TINE, ALĂTURI DE MAJORITATEA ROMÂNILOR!

Votul util este important. Orice vot este o monedă de schimb pentru a obţine drepturi  în Parlament. Dacă nu ești atent, votul tău se poate pierde și va fi aruncat  în banca opoziției pentru patru ani.

În democrație, Puterea înseamnă posibilitate de a decide mersul lucrurilor prin Guvernare, în beneficiul celor mulți.

Opoziția, fiind minoritară și în afara Guvernării, este lipsită de această posibilitate.

Opțiunile de vot ale românilor din Țară sunt clare. 62% dintre români au declarat că vor vota pentru Uniunea Social Liberală (USL), cea mai puternică alianță politică din ultimii 20 de ani.

Partidele mici ca UDMR, PDL, PPDD au un sprijin slab printre români, sub 20%, și vor rămâne în afara guvernării în cazul în care programul lor nu corespunde cu cel al majorităţii românilor.

Majoritatea Parlamentară și Guvernul de la București sunt rezultatul voinței majorității românilor.

După alegeri, același vot poate cântări greu sau ușor. Când votezi, nu votezi pentru o persoană sau alta, ci votezi pentru tine.

Deputatul și senatorul care vor reprezenta Basarabia la București trebuie să aibă pârghii reale, guvernamentale, pentru a-și realiza programele politice din campania electorală, în folosul românilor.

Fără sprijin guvernamental și fără acoperire financiară, orice program politic, oricât de bine întocmit de către orice candidat, este nul.

Românii din Basarabia trebuie să câştige din acest VOT şi au responsabilitatea maximă de a nu-şi anula drepturile.

Vor fi ei reprezentați la Guvernare, prin aleșii lor, sau vor trebui să aștepte stingher, patru ani, în banca opoziției?

Pentru românii din Basarabia este important ca timp de patru ani să beneficieze de avantajele pe care le poate oferi Majoritatea Parlamentară și Guvernul instalat de ea la București.

USL, alianţa în numele căreia candidez, are cel mai mare suport popular din România ultimilor 20 de ani.

Această majoritate va permite înfăptuirea unui program politic coerent, bazat pe apărarea intereselor naţionale şi va putea acţiona inclusiv prin modificarea Constituţiei în beneficiul românilor aflaţi în afara graniţelor naţionale.

Pentru prima oară în istorie votul românilor basarabeni poate ajuta la consolidarea fundamentală a Statului Român.

Eu, Victor Alexeev,  îmi asum să reprezint interesele românilor basarabeni, indiferent de votul pentru parlamentare, prin influenţa pe linie de partid, dar scopul nostru este de a maximiza pârghiile de care dispunem şi să avem o voce reprezentativă şi cu putere în Parlamentul de la Bucureşti.

Tu alegi cât să valoreze votul tău după alegeri.

Nu-ți risipi votul! Votul înseamnă reprezentare şi drepturi reale!

Votează cu folos pentru tine, alături de majoritatea românilor!

Primul sondaj făcut în campania electorală

Primul sondaj făcut în campania electorală

7 Responses to VOTUL UTIL. VOTEAZĂ CU FOLOS PENTRU TINE, ALĂTURI DE MAJORITATEA ROMÂNILOR!

 1. Nicolae says:

  Corect! Decat in opozitie 4 ani, mai bine 4 ani la guvernare! Noi vrem sa fim la guvernare si sa ne hotaram singuri soarta! Succes!

 2. Adrian says:

  Românii adevărați din Basarabia sunt alături de majoritatea românilor din România. Așa suntem mai puternici. Nouă ne trebuie o Românie Puternică!

 3. Anna says:

  Tomac e pana la genunchi:)

 4. George says:

  Tomac ii cu inima, ca Roshca, Parca aud shi acuma – votatsi inima, votatsi ppcd. Mai Tomac tu ce chear crezi ca ai sa cishtigi cu inima lui Iura? Tu ce nu ai gasit alt semn mai bun? Asta are sa te duca de ripa. Eu nu votez cu nici un Toromac shi nici cu Vitsin aista cracanat. Hai shi-o fi shi noi macar o data la putere oameni buni!

 5. Dragos says:

  sa scapam de PD-L si UDMR! ne-am saturat pana in gat de toata vorbaraia lor. votam USL si guvernam fara banditii de unguri si basisti!

 6. Sergiu says:

  Iti dai seama Anna daca Tomac mai avanseaza (Doamne fereste) cu vre o 3-4% unde ajunge… :)) mai bine lasa sa stea la genunchi:)))))))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: