MOMENT ISTORIC: MINISTRUL DE INTERNE MIRCEA DUȘA (PSD) A DESEMNAT PRIMA FEMEIE ȘEFĂ DE INSPECTORAT DE POLIȚIE DIN ROMÂNIA

Joi, 1 noiembrie, Viorica Mărincaș a fost învestită oficial în funcția de șef al Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, în prezența ministrului Afacerilor Interne, Mircea Dușa (PSD) și a ministrului Mediului, Rovana Plumb (PSD).

Viorica Mărincaș va conduce Poliția Maramureș în următoarele 6 luni, după care se va organiza concurs pentru ocuparea acestei funcții.

“Pentru prima dată în istoria Poliției Române va fi numit inspector-șef la județ o doamnă. Eu o felicit pe doamna comisar-șef, îi doresc succes în activitate, sper că încrederea nu îmi va fi dezamagită și că o doamnă va ști să conducă destinele Poliției Maramureș poate mai bine decât un bărbat”, a spus ministrul Mircea Dușa.

La rândul său, Viorica Mărincaș a afirmat că pregătirea și experiența profesională de peste 20 de ani în Poliție o susține în funcția în care a fost împuternicită.

“Pentru îndeplinirea prerogativelor funcției în care sunt împuternicită, mă susține pregătirea și experiența profesională, la care se adaugă avantajul că am lucrat cu majoritatea colegilor din Inspectorat în cei peste 20 de ani de activitate.

Cunosc că aici sunt polițiști care știu să-și facă datoria cu demnitate, integri și am încredere că, împreună, vom putea să ne continuăm misiunea și să dezvoltăm proiecte noi”, a mărturisit Viorica Mărincaș.

sursa: ziarmm.ro

2 Responses to MOMENT ISTORIC: MINISTRUL DE INTERNE MIRCEA DUȘA (PSD) A DESEMNAT PRIMA FEMEIE ȘEFĂ DE INSPECTORAT DE POLIȚIE DIN ROMÂNIA

  1. Anca says:

    Trebuie să fim mândri de această decizie curajoasă a guvernului Ponta. În Basarabia nu va fi posibil nici peste 50 de ani ca o femeie să ajungă comisar de poliție județeană. România dă un exemplu bun pentru toată Europa! Bravo PSD! Bravo ministrului Mircea Dușa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: