LANSAREA CANDIDAŢILOR USL LA BUCUREŞTI. 17 OCTOMBRIE 2012, PESTE 80 000 DE PARTICIPANŢI. VICTORIE USL!

Vedeţi un reportaj despre eveniment aici.

4 Responses to LANSAREA CANDIDAŢILOR USL LA BUCUREŞTI. 17 OCTOMBRIE 2012, PESTE 80 000 DE PARTICIPANŢI. VICTORIE USL!

 1. Ionel says:

  Președintele Partidului Popular European Wilfred Martens a declarat joi, cu prilejul încheierii Congresului PPE organizat la București că liderii europeni au venit în România pentru a repara daunele produse de liderii USL în ultimele luni.
  „Trebuie să fiți mândri că 15 șefi de guverni au venit la București să-și arate sprijinul pentru România. PPE și liderii săi au venit în România pentru a repara daunele produse de alți actori politici în țara dumneavoastră. PSD și PNL au făcut multe declarații populiste în ultimele săptămâni și nu suntem siguri că aceasta vor influența pozitiv populația României. Vrem ca România să fie centrul proiectului european și să adopte cu adevărat valorile europene” a spus Martens.

  Președintele PPE a mai declarat că gazdele acestui Congres, PDL și UDMR, sunt dedicate proiectului european și apără ideile propuse la fondarea Uniunii Europene.

  ”Lucrăm și la viitorul țării dumneavoastră și cred că viitorul României este de a fi un membru puternic în UE, iar partidele din România sunt angajate în acest sens” a mai spus președintele popularilor europeni.
  script type=”text/javascript” src=”http://www.b1.ro/embed.js?id=24576″/script

  • Da, da, UDMR este “dedicat proiectului european şi apără ideile propuse la fondarea Uniunii Europene”… Întrebaţi-i pe românii din Ţară, mai ales pe cei din Transilvania asupra acestei “dedicaţii” elogiate de moşulică de Martens, care l-a depăşit pe Brejnev ca mandat şi care este căsătorit a 5-a oară, de bun creştin şi european ce este. Mai lăsaţi-ne cu UDMR-ul dumneavoastră!

 2. Dumitru Iorgu says:

  Debandada se extinde! Ponta pleacă cât nu ai dus țara de râpă..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: